Om Nabostua

Lenge hadde ønsket vært der.

Ønsket om å skape et samlingspunkt for bygda.Et sted hvor man kunne nyte et godt måltid,en god kopp friskbrygget kaffe og slå av en prat med naboen.

 

Det ble starten på Nabostua, som åpnet som kafe og kaffebar i august 2012.

 

Vi var en flott gjeng som laget mat, serverte, hadde cateringoppdrag, selskaper, kulturarrangementer, kunstutstillinger og det resulterte i utgivelsen av Nabostuas bakebok.

 

Kafeen var der frem til august 2014.

Da var det største av alt på vei for min del. Tvillingene mine!

Det var derfor naturlig med en omstrukturering av Nabostua.

 

I kafeen var det også en landhandel, med hjemmelaget kortreist mat.

Mange har gitt uttrykk for at de savner denne rause baksten, de gode smakene og bestemor minnene som bare skikkelig hjemmelaget saft og syltetøy kan gi, laget på de beste lokalproduserte bærene.

 

Nabostua har jo egentlig aldri stoppet helt opp, jeg har ikke helt klart å gi slipp. Alle de hyggelige og fornøyde kundene og gleden ved å lage ekte mat fra bunnen har gjort at jeg ønsker å fortsette.

 

Egenproduserte varer samt en rekke andre naturlige, økologiske og miljøvennlige varer finner dere i nettbutikken. Utvalget vil variere etter sesong.

 

Nå har vi noen nye, spennende planer på gang som jeg skal oppdatere dere på senere! Men det vil i en periode være noe redusert vareutvalg i nettbutikken, håper på forståelse for det.

post@nabostua.no Telefon: 911 30 553

Nabostua © etabl.2012 * Øvrebø